eSys Solutions Sweden AB söker driven webbutvecklare

 

OM FÖRETAGET

eSys Solutions AB är ett utvecklingsföretag inom energi- och fastighetsautomationssektorn för både mjukvara och hårdvara. eSys erbjuder sina kunder en unik helhetslösning som täcker in hela spektrumet från hårdvara till användargränssnitt.

OM TJÄNSTEN

eSys vill nu utöka verksamheten i Eskilstuna och söker därför en driven webbutvecklare som vill vara med och utveckla eSys molnplattform från grunden. Denna platform baseras på Googles Cloud Platform och är tänkt att fungera som en portal för alla eSys kunder.
En stor del av tjänsten kommer att handla om att bygga upp moderna, intuitiva användargränssnitt med slutanvändare i fokus.

VI SÖKER DIG SOM

  • Är ambitiös och har ett brinnande intresse för ny teknik.
  • Har högskoleutbildning (eller motsv.) och gärna några års erfarenhet i mjukvarubranschen.

Meriterande är kunskaper inom Googles Cloud Platform, SQL och JavaScript eller motsvarande. Det är också en fördel om du har erfarenhet av Linux då både utvecklingsmiljöer samt targetmiljöer är baserade på detta.

Viktigast är dock att du är driven, självgående och nyfiken på att lära dig nya saker. Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIG INFORMATION

* Placeringsort: Eskilstuna
* Omfattning: Heltid

Skicka din ansökan till info@esysab.se